Bedrijfsfeest Hengelo

Een compleet verzorgd bedrijfsfeest in Hengelo? Daarvoor kunt u contact opnemen met de Twee Wezen in Hengelo, het hotste grand café van de regio Twente. Wij beschikken over drie sfeervolle zalen, waar u met uw bedrijfsfeest terecht kunt voor een overheerlijk diner of een uitgebreid buffet. In combinatie met één van onze arrangementen, boekt u bij de Twee Wezen in Hengelo een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest Hengelo

Wij organiseren voor u een compleet verzorgd bedrijfsfeest in Hengelo met alles erop en eraan. In onze prachtige zalen kunnen wij een bedrijfsfeest organiseren voor 10 tot en met 300 personen. Elke zaal kunt u “exclusief” afhuren voor uw bedrijfsfeest. Daarnaast werken wij samen met de beste organisaties op het gebied van workshops, belevingen en entertainment. Zo kunt u voor uw bedrijfsfeest bij ons grand café in Hengelo verschillende arrangementen boeken in combinatie met lekker eten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een spectaculaire keverrally of een Italiaanse scooter toertocht als bedrijfsfeest met een heerlijk hapje en drankje in ons sfeervolle grand café.

De Twee Wezen in Hengelo biedt u de juiste sfeer en ambiance voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Ons grand café ligt midden in het centrum van Hengelo en is mede hierdoor de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest. We zijn goed bereikbaar en in de buurt zijn voldoende mogelijkheden tot parkeren in onder meer Parkeergarage De Brink en op het parkeerplein achter de St. Lambertus Basiliek.

U kunt bij ons grand café in Hengelo reserveren voor uw bedrijfsfeest. Wij regelen dan alles tot in de puntjes voor u. Bij de Twee Wezen is uw bedrijfsfeest gegarandeerd in goede handen. Neem contact met ons op wanneer u graag wilt informeren naar wat wij voor uw bedrijfsfeest in Hengelo kunnen betekenen. Dit kan via telefoonnummer 074-2914045. Ook kunt u alvast online een reservering maken voor uw bedrijfsfeest bij ons in Hengelo.