Ben je bezig een vrijgezellenfeest te organiseren in Hengelo?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de gemeente Hengelo is van alles te beleven en wij van De Twee Wezen helpen je graag het vrijgezellenfeest helemaal geslaagd te maken! Je kunt voor je activiteiten tijdens het vrijgezellenfeest bij ons binnen in het café en restaurant of op het verwarmde terras terecht: mocht je vriend(in) opdrachten moeten uitvoeren of zit je nog verlegen om leuke tips of ideeën omtrent de vrijgezellenparty, neem dan eens contact met ons op. Zowel uitgebreid dineren als alleen wat drinken behoort tot de mogelijkheden: De Twee Wezen in Hengelo denkt graag met je mee!

Je eigen vrijgezellenfeestzaal in Hengelo

Naast ons restaurant en café gedeelte in Hengelo, verhuren wij boven in ons pand mooie zalen die je speciaal voor het vrijgezellenfeest kunt afhuren. Op deze manier ben je tijdens je vrijgezellen workshop, spelletjes of vrijgezellendag, echt samen met je eigen groep. Of je nou een actief programma hebt, of niet te veel activiteiten hebt voor het vrijgezellenfeestje, maar gewoon lekker wilt borrelen, bij ons zit je altijd goed.

Contactgegevens toplocatie vrijgezellenfeest Hengelo

Wil je graag vrijblijvend eens de mogelijkheden bespreken voor een super vrijgezellenfeest in Hengelo? Vul dan het contactformulier in, of bel naar 074-2914045. Van buffet voor grote groepen, een bbq met privé kok, zalen verhuur voor workshops, tot alleen een borreltje drinken: alles is bij ons mogelijk!