Het hotste grand café in de regio Twente

jeleukstefoto.nl

Een smaakvol, origineel en gezellig avondje uit met vriend(inn)en, collega’s of vrijgezellen? Wij verzorgen voor u in samenwerking met jeleukstefoto.nl een avondvullend programma tegen gereduceerde prijzen.

In het ‘De Twee Wezen Glamourarrangement’ geven wij u de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en als afsluiter een Grand- dessert, waarna u aansluitend bij jeleukstefoto.nl opgemaakt wordt door een professionele visagiste en kunt schitteren als ‘fotomodel’ in een echte glamourshoot op de 9 meter lange catwalk. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en een feestelijke sfeer.¹

Als u bij ons een het glamourarrangement boekt voor een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag dan krijgt u een exclusieve VIP- behandeling. Deze VIP- behandeling houdt in dat er tijdens de fotoshoot extra foto’s van u gemaakt worden in de speciaal ingerichte VIP- ruimte. Eén van deze foto’s krijgt u dan kosteloos afgedrukt (formaat 20×30 cm).

De kosten voor het glamourarrangement zijn te vinden op de site van jeleukstefoto.nl. Wij bieden een 3-gangen menu aan vanaf € 22,50 per persoon.

Na de glamourparty bent u weer van harte welkom bij De Twee Wezen om samen onder het genot van een drankje, na te genieten op één van onze terrassen of binnen bij de openhaard.

Wij raden aan om eerst je boeking bij jeleukstefoto.nl te doen, aangezien er daar beperkt plek is. Aansluitend kun je het diner bij De Twee Wezen reserveren, wij hebben altijd plek!

Arrangement Informatie
Wilt u graag vrijblijvend informatie ontvangen over dit of een ander arrangement, dan kunt u het contactformulier invullen. Uiteraard mag u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden van de verschillende compleet verzorgde arrangementen door te spreken: 074-2914045, keuze 3.

(¹ Tijdens de glamourshoot zijn de hapjes en drankjes inclusief)