Het hotste grand café in de regio Twente

Verbouwing Terras

In verband met de herinrichting van de Hengelose binnenstad zijn we dit jaar begonnen zonder terras, maar na een paar maanden in de zandbak hebben we toch weer een aardig terras kunnen improviseren.
We krijgen veel complimenten over de huidige (tijdelijke) opstelling en daarop reageren we telkens dat het nog veel mooier gaat worden!

Na een ontelbaar aantal telefoontjes en acht maanden zoeken, vergelijken, overleggen met leveranciers en de gemeente, aanvragen, aanpassingen, moeilijke vragen en nog meer aanpassingen, hebben we inmiddels een definitieve vergunning (met maar liefst 175 pagina’s aan bijlagen) en een schitterend ontwerp voor onze nieuwe serres!

Hieronder vind je de eerste voorbeelden van hoe het terras gaat worden. De glazen daken van de serres zijn volledig te openen en voorzien van zonwering. Tevens zijn alle deuren open te schuiven. We kunnen hiermee inspelen op ieder weertype en tegemoet komen aan de wensen van rokers en niet rokers.

We verwachten in de eerste week van oktober te kunnen beginnen met de verbouwing van het terras aan de Brinkstraat, via deze pagina en via Facebook zullen we iedereen op de hoogte houden van de vorderingen de komende maanden.