Groepen & arrangementen

Onze arrangementen


Natuurlijk ken je ons als dé hotspot in Hengelo voor een gezellige borrel en heerlijk eten, maar wist je dat we nog veel meer te bieden hebben?

Ontdek onze uitgebreide arrangementen, perfect samengesteld voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een informele borrel, een groepslunch of -diner, een smakelijk buffet of een sfeervolle barbecue: wij hebben alles in huis om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Of je nu met collega's op zoek bent naar een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit, of gewoon met vrienden wilt genieten van elkaars gezelschap: er zijn talloze momenten waarop je wilt kunnen vertrouwen op een vlekkeloze organisatie. Wij zorgen daarvoor en helpen je graag verder.

Ieder z'n vak...

Daarom werken wij uitsluitend samen met de beste organisaties op het gebied van workshops, belevingen en entertainment. Hierdoor kunnen we een breed scala aan leuke activiteiten aanbieden voor jouw perfecte bijeenkomst. Denk hierbij aan verschillende spellen in de stad of een interactieve pubquiz.

Alle activiteiten zijn exclusief te boeken in combinatie met een borrel, lunch, diner of buffet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact op met onze collega Kelly, zij vertelt je graag meer. Dit kan door te mailen naar kelly@detweewezen.nl of door te bellen naar 06 86 88 46 96. Graag tot snel!