Het hotste grand café in de regio Twente

Arrangementen

U kent ons natuurlijk als dé locatie in Hengelo om gezellig te borrelen en lekker te eten. Maar wist u dat wij ook allerlei arrangementen voor u kunnen verzorgen. Al onze arrangementen worden aangeboden in combinatie met een gezellige borrel en/of een groepsdiner, een heerlijk buffet of een barbeque. Met collega’s als bedrijfs-uitje of teambuilding, gewoon met vrienden voor de gezelligheid of als vrijgezellenfeest met de dames of heren, er zijn genoeg momenten te bedenken waarop je er op wilt kunnen vertrouwen dat je dag in goede handen is. Dit kun je allemaal zelf gaan regelen, maar waarom zou al die moeite doen als er één partij is die je compleet verzorgde dag kan regelen?

Samenwerking
Ieder z’n vak, daarom werken wij uitsluitend samen met de beste organisaties op het gebied van workshops, belevingen en entertainment. Alle arrangementen zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een borrel, high tea, lunch of diner bij De Twee Wezen.

Arrangement Informatie
Wilt u graag vrijblijvend informatie ontvangen over onze arrangementen, dan kunt u het contactformulier invullen. Uiteraard mag u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden van de verschillende compleet verzorgde arrangementen door te spreken: 074-2914045, keuze 3. Bij Grand-Café De Twee Wezen is de klant koning en daarom denken wij graag met u mee om het perfecte arrangement samen te stellen!