Het hotste grand café in de regio Twente

Bruiloft Hengelo

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een locatie in Hengelo om debruiloft op gepaste wijze te kunnen vieren? Dan bent u bij De Twee Wezen in Hengelo aan het juiste adres! In ons sfeervolle grand café kunt u namelijk zalen huren voor 10 tot 300 personen.

Vier uw bruiloft bij De Twee Wezen in Hengelo

Van kleine tot grote bruiloften, u kunt voor een spetterend feest bij ons terecht. Uiteraard verzorgen wij de hapjes en de drankjes. Maar u kunt met uw gasten ook prima bij ons dineren. Voor groepen van 15 tot 30 personen serveren wij een keuze driegangenmenu. Voor groepen met meer dan 30 personen, kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk buffet.

Perfecte locatie in Hengelo voor een bruiloft

De Twee Wezen is dé perfecte locatie in Hengelo om uw bruiloft te vieren. Wij beschikken over drie prachtige sfeervolle zalen, die u exclusief voor uw bruiloftsgasten af kunt huren. Al deze zalen bieden u een panoramisch uitzicht op de St. Lambertus basiliek. Daarnaast ligt ons grand café midden in het centrum van de stad en beschikt in de nabije omgeving over diverse parkeerplaatsen.

Neem voor reserveringen contact met ons op via de website of via telefoonnummer 074-2914045.