Het hotste grand café in de regio Twente

Buffet Hengelo

Genieten van een heerlijk buffet? Dat doet u bij De Twee Wezen inHengelo. Midden in het centrum vindt u ons sfeervolle grand café waar u met groepen vanaf 30 personen terecht kunt voor een heerlijk uitgebreid buffet.

Buffet in Hengelo voor elke gelegenheid

Organiseert u een personeelsfeest? Een training? Of een workshop? Of regelt u de locatie voor een vergadering? Of wilt u gewoon een privé feest houden? Bij De Twee Wezen in Hengelo kunt u terecht voor elke gelegenheid. Voor gezelschappen met 30 personen of meer, kunt u bij ons genieten van een overheerlijk buffet. Wij serveren dit buffet in één van de zalen die u exclusief bij ons heeft gereserveerd.

Overheerlijk buffet bij De Twee Wezen in Hengelo

In één van onze zalen kunt u genieten van het overheerlijke buffet. Welke zaal u ook kiest – De Basiliek-Bar, de Caroline- of de Catherina-zaal – u heeft altijd een prachtig panoramisch uitzicht op de St. Lambertus basiliek. Dat is dus dubbel genieten van uw buffet!

Bent u benieuwd er nog een zaal vrij is op de datum die u in gedachten heeft? Vul dan het reserveringsformulier in op onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 074-2914045.