Het hotste grand café in de regio Twente

Feest Hengelo

Wilt u feest vieren in Hengelo? Grand café De Twee Wezen in het centrum van Hengelo is de locatie bij uitstek als u een spetterend en onvergetelijk feest wilt vieren!

Drie zalen voor een spetterend feest in Hengelo

Wij hebben drie prachtige zalen voor u om een fantastisch feest in te vieren: De Basiliek-Bar, de Caroline-zaal en de Catherina-zaal. Al deze zalen bieden u een panoramisch uitzicht op de St. Lambertus basiliek. Dit uitzicht voorziet uw feest van extra sfeer! Daarnaast huurt u de zaal exclusief, dat houdt in dat u een besloten feest viert, gescheiden van onze grand café bezoekers.

Mogelijkheden voor een feest in het centrum van Hengelo

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor een fantastisch feest midden in het centrum van Hengelo. Met parkeerplaatsen om de hoek, weet u in elk geval zeker dat al uw gasten het feest kunnen bezoeken. Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook de hapjes en drankjes op uw feest. Maar misschien wilt u ook wel dineren met uw gezelschap? Er is heel veel mogelijk. Voor meer informatie over het houden van een feest kunt u dan ook het beste contact met ons opnemen via telefoonnummer 074-2914045.