Het hotste grand café in de regio Twente

Grandcafe Hengelo

Heeft u al kennis gemaakt met het leukste en hotste grandcafé van Hengelo? U vindt De Twee Wezen midden in het winkelhart van Hengelo. Bij ons kunt u heerlijk loungen bij de openhaard, een krantje lezen aan de leestafel of lekker genieten van het zonnetje op het terras.

Sfeervol grandcafé in de binnenstad van Hengelo

Dankzij onze smaakvolle inrichting en de gezellige en ontspannen sfeer, zult u zich als gast direct op uw gemak voelen in ons grandcafé in Hengelo. Ons interieur is sfeervol, warm en ruimtelijk. Onze spiegels, huiselijke details, grote lampen en diverse lichtzuilen zorgen samen met de vele rode tinten voor een gezellige en aangename omgeving.

Heerlijk lunchen of dineren in ons grandcafé in Hengelo

Naast gezellig borrelen, kunt u bij ons ook prima terecht voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Ook grote groepen zijn welkom in ons grandcafé. Wij beschikken over enkele prachtige zalen met panoramische uitzichten over de binnenstad van Hengelo, die exclusief af te huren zijn voor gezelschappen.

Meer weten over ons grandcafé in Hengelo?

Meer informatie over ons gradcafé vindt u op deze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor reserveringen of vragen, ons telefoonnummer is: 074-2914045.