High Beer & High Wine

Of je nu een bierliefhebber bent of de voorkeur geeft aan verfijnde wijnen, onze High Beer en High Wine bieden voor elk wat wils. Beide ervaringen bieden een unieke manier om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van heerlijk eten in goed gezelschap. 

Bij ons kan je kiezen voor twee verschillende varianten van de High Beer en High Wine, namelijk de Classic en Royal variant.

High Beer Classis (€ 21,- p.p.) & High Beer Royal (€ 25,- p.p.)
Tijdens zowel onze High Beer Classic als High Beer Royal heb je de keuze uit drie heerlijke speciaalbieren van de fles of tap, van licht en verfrissend tot donker en robuust. Alle bieren worden geserveerd met bijpassende hapjes. De variatie van hapjes is afhankelijk van de gekozen variant. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

High Wine Classic (€ 20,- p.p.) & High Wine Royal (€ 24,- p.p.)
Tijdens onze High Wine Classic en High Wine Royal heb je de keuze uit drie heerlijke wijnen, variërend van wit tot rood. Elke wijn wordt geserveerd met bijpassende hapjes. De variatie van hapjes is afhankelijk van de gekozen variant. Wil je hier mee informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.