Het hotste grand café in de regio Twente

Restaurant Hengelo

Het leukste en hotste restaurant in Hengelo is Grand Café De Twee Wezen. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Door de spontane en vriendelijke sfeer, voelt u zich als gast direct thuis in ons restaurant in Hengelo!

Uit eten in het leukste restaurant van Hengelo

De lunch serveren wij van 10.00u tot 17.00u. Het diner wordt geserveerd vanaf 17.00u. Op de dinerkaart van ons restaurant heeft u een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten gebak en lekkere hapjes voor bij de koffie of de borrel.

Exclusief zalen huren in ons restaurant in Hengelo

De Basiliek-Bar, de Caroline- en de Catherina-zaal zijn in ons restaurant “exclusief” af te huren voor grote groepen. U kunt hierbij denken aan vergaderingen, feesten, recepties of een groepslunch. Voor groepen die uit 15 personen of meer bestaan, maken wij gebruik van een keuzemenu. Dit menu bestaat uit drie gangen. Voor gezelschappen van 30 personen of meer hebben wij buffetten. Dit buffet kan op uw eigen wensen worden afgestemd.

Restaurant reserveringen

Voor informatie en (zaal)reserveringen kunt u ons restaurant in Hengelo bereiken op tel: 074-2914045. Wij adviseren u graag!