Het hotste grand café in de regio Twente

Terras Hengelo

Gezellig met vrienden of bekenden op het terras zitten in Hengelo? Kom dan een terrasje pikken bij De Twee Wezen! Midden in het winkelhart van Hengelo vindt u ons zonnige terras.

Grootste terras van Hengelo

Ons terras is het grootste en gezelligste terras in het centrum van Hengelo. U kunt bij ons optimaal genieten van een hapje en een drankje. Wij serveren zelfs lunch en diner op het terras. En mocht het ’s avonds afkoelen, dan zit u nog steeds goed op ons verwarmde terras. Kom gezellig genieten met vrienden en bekenden op het meest gezellige terras van Hengelo!

Meer dan alleen een terras in Hengelo

Natuurlijk hebben wij u nog veel meer te bieden dan alleen ons gezellige terras. Zo kunt u bij ons heerlijk ontspannen bij de openhaard in de loungehoek, een krantje lezen in één van de gezellige ronde zitjes en zelfs een feestje vieren in één van onze prachtige zalen. Ondertussen kunt u genieten van onze borrelhapjes, onze overheerlijke lunch of ons uitgebreide diner. Kom dus snel eens een terrasje pikken bij ons in Hengelo en zie wat wij u nog meer te bieden hebben!