Het hotste grand café in de regio Twente

Uit eten Hengelo

Wilt u gezellig maar sfeervol uit eten in Hengelo? Kom dan eens lekker eten bij De Twee Wezen in de binnenstad van Hengelo. Bij ons staat eten en drinken in het teken van ouderwetse gezelligheid, gestoken in een modern jasje.

Heerlijk uit eten in de binnenstad van Hengelo

Twee oude gebouwen in de binnenstad van Hengelo hebben we samengevoegd en omgetoverd tot een prachtig en stijlvol grand café. U kunt hier heerlijk uit eten. Als gast voelt u zich direct thuis en kunt u ongedwongen genieten van de gezellige ambiance. Ook kunt u met grotere groepen bij ons terecht. Zo kunt u bij ons exclusief een zaal huren voor 10 tot 300 personen. Zo kunt u dus ook met een groep gezellig uit eten in het leukste grand café van Hengelo!

Online dinerkaart voor als u uit eten gaat in Hengelo

Bent u benieuwd naar wat wij zoal voor u serveren? Op deze website vindt u onze menu kaart, het weesjes van de dag en ons diner van de maand. Zo kunt u zien welke hapjes en drankjes wij serveren, maar ook uit welke gerechten u kunt kiezen als u bij ons in Hengelo uit eten gaat.

Om een lekker hapje te komen eten, is het verstandig om voor de tijd te reserveren. U kunt hier een reservering plaatsen, maar u kunt ook telefonisch reserveren via telefoonnummer 074-2914045.