Het hotste grand café in de regio Twente

Vergaderen Hengelo

Wilt u in stijl vergaderen in de omgeving van Hengelo? Dan bent u bij grand café De Twee Wezen in Hengelo aan het juiste adres. Ons grand café vindt u midden in het centrum van Hengelo en is bij uitstek de meest geschikte locatie voor vergaderingen.

Vergaderen in het centrum van Hengelo

Speciaal om te vergaderen, kunt u bij ons exclusief een prachtige zaal reserveren. Vanuit elke zaal heeft u panoramisch uitzicht op de St. Lambertus basiliek. Als dat geen vergaderen in stijl is! Uiteraard verzorgen wij tijdens de vergadering bijvoorbeeld een lunch of een diner. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er diverse mogelijkheden.

Vergaderen op een gunstige locatie in Hengelo

Ons grand café De Twee Wezen ligt gunstig in het centrum van Hengelo. De locatie is goed bereikbaar en er zijn vele parkeermogelijkheden. U kunt hierbij denken aan de parkeerplaatsen rondom het stadhuis, de parkeerplaatsen achter de Lambertus basiliek en aan Parkeergarage de Brink.

Meer informatie over vergaderen in Hengelo

Wilt u meer informatie van ons ontvangen over vergaderen in ons prachtige en sfeervolle grand café in Hengelo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 074-2914045.