Het hotste grand café in de regio Twente

Weesjes

 Week 2Week 3Week 4Week 1
MaandagBiefreepjes met champignonroomsaus, gebakken aardappels en tomaat-bieslooksaladeVarkenshaaspuntjes met tagliatelle, lente-ui, paprika, taugé en ketjapsesamsaus geserveerd met een rauwkostsaladeGebakken tongfilets met remouladesaus, gebrande amandelen, aardappelrösti en een rauwkostsaladeKibbeling met dillesaus, steakfrites en rauwkostsalade
DinsdagRunderstoofpotje met aardappelpuree en broccoliKogelbiefreepjes met peperroomsaus, frites en een rauwkostsaladeVarkens cordon bleu met champignonroomsaus, aardappelkroketjes en doperwten met worteltjesSucadelapje met braadjus, gekookte aardappeltjes en sperzieboontjes
WoensdagKabeljauwfilet met ravigottesaus, aardappelgratin en groene aspergesVisburger op een burgerbroodje met salsasaus, steakfrites en een saladeBeenham met honingmosterdsaus, rijst en een spinazieLasagne Bolognese met een saus van gehakt en verse tomaten, geserveerd met stokbrood en een salade
DonderdagVarkensreepjes met roerbakgroente, tzatzikisaus, krulfrites en bloemkool met kaassausKipsaté met pikante satésaus, atjar, kroepoek en fritesDubbele cheeseburger met sambalmayonaise, geserveerd met krulfrites en een saladeKipkluifjes met chilisaus, gefrituurde aardappelwedges en een rauwkostsalade
VrijdagBami goreng met kipsaté, atjar, kroepoek, ham, omelet en pikante satésausPulled pork met BBQ-saus, frites en een Griekse koolsaladeKipfilet met zongedroogde tomaatjes, gegratineerd met mozzarella, geserveerd met een pestosaus frites en haricot vertsRundervinken met peperroomsaus, steakfriet en bloemkool gegratineerd met kaas
ZaterdagRoodbaarsfilet met kreeftensaus, aardappelwegdes en doperweten met worteltjesSchnitzel met zigeunersaus, Vlaamse frites en doperwtenMaccaroni Bolognese, met kaas gegratineerd uit de oven, geserveerd met een tomatensaladeKipfilet met ham, ananas, gegratineerd met kaas geserveerd met frites en rauwkost salade
ZondagKipshoarma met knoflook en chilisaus, pita broodje, frites en roerbakgroenteHuisgemaakte rundergehaktbal met gebakken bacon en uien, gebakken krieltjes en broccoli gegratineerd met kaasBiefpuntjes met een rode wijnsaus, gebakken krieltjes en roerbakgroenteVarkensfilet met kruidenroomkaas, aardappelkroketjes en haricot verts