Het hotste grand café in de regio Twente

Zalen Hengelo

Bent u op zoek naar prachtige zalen in Hengelo of omgeving voor bijvoorbeeld een receptie, een bruiloft of een vergadering? Dan bent u bij grand café De Twee Wezen in het centrum van Hengelo aan het juiste adres. Bij ons kunt u exclusief zalen huren voor speciale gelegenheden voor groepen van 10 tot 300 personen!

Diverse zalen in het centrum van Hengelo

Ons grand café beschikt over drie zalen die u kunt afhuren. Zo kunt u bij ons terecht in De Basiliek-Bar, de Caroline- en de Catherina-zaal. De zalenbevinden zich op de 1e etage van ons grand café en bieden u een prachtig panoramisch uitzicht op de St. Lambertus basiliek.

Eten en drinken in de mooiste zalen van Hengelo

Uiteraard kunt u in de mooiste zalen van Hengelo ook terecht voor een hapje en een drankje, of voor een diner of buffet. Afhankelijk van de groepsgrootte van uw gezelschap zijn er diverse mogelijkheden. In overleg met u zullen wij alles tot in de puntjes voor u regelen.

Reservering van zalen

Via onze website kunt u meer informatie aanvragen over wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook informeren of er nog een zaal beschikbaar is op de datum die u in gedachten heeft.